3 Followers
20 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Indiana Pacers Tröjor ut legenden

Indiana Pacers genererade allehanda varma-and-urinvånarna denna vecka när de meddelade att deras spelare kommer att bära alternativ "Hickory" Basketball NBA Tröjor i flera 2015-16 spel, en befordran knuten till 30-årsdagen av filmen "Hoosiers. "

Den röd-guld Billiga Basket Tröjor Indiana Pacers, som modelleras med Pacers point guard George Hill, var en omedelbar hit på grund av populariteten av filmens underdog tomt och en ensemble som ingår Gene Hackman, Dennis Hopper och Barbara Hershey.

Den återgång saga släpptes 1986 av Metro-Goldwyn-Mayer var faktiskt en fiktiv version av 1954 års Milano "Miracle", där ett team från små Milano, Ind. Distribuera en viss nivå av inauthenticity, då och nu, i att knacka käns- goda känslor och förmodligen att öppna fansens plånböcker här säsongen för Indiana Pacers Tröjor från NBA Pride Collection, var lite för mycket för en infödd Indiana. Sport krönikör David Haugh av Chicago Tribune, som växte upp i North Judson, Ind. (Pop. 1764), kände nostalgin var att få missriktad.