2 Followers
20 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

LeBron James är enligt uppgift ok med Cavaliers

När LeBron James var med Miami Heat, nästan varje fans har en Basketball NBA Tröjor och laget använde amnesti bestämmelse del sätt med Mike Miller, i ett drag som var omkring dollar mer än det handlade om makeup av deltagarlistan, åtminstone i James 'ögon.

Det är ingen hemlighet att en del av orsaken LeBron återvände till Cleveland var nivån av kontroll han skulle ha över makeupen av deltagarlistan. Hur som helst, Cleveland Cavaliers Tröjor fortfarande vara vår bästa kärlek. Han rekryterade omedelbart Miller, liksom förre lagkamrat James Jones.

Cavaliers vet att de måste hålla LeBron nöjd med NBA Basket Tröja, eller riskera att förlora honom i handlingsfrihet igen. Det är förmodligen därför laget såg till att få tillstånd innan handeln Miller denna sommar.

Detta kan tyckas dumt på ytan, och vissa kan ifrågasätta en spelare som håller en så hög nivå av makt inom organisationen. Thunder inte samråda med Kevin Durant före detonationen deras huvudtränare, trots allt, och Durant kan liknande bult i fri byrå i slutet av den kommande säsongen.

Men LeBron och Cavaliers har en mycket unik relation. Och du kan räkna med att ägaren Dan Gilbert inte kommer att göra något som kommer att ge bästa spelare spelets någon anledning alls att ens tänka på att spela någon annanstans.