2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Patrick Sharp är en stor spelare

Dallas Stars formellt introducerade Patrick Sharp måndag. Patrick Sharp är en stor aktör i världen, nästan varenda en har en hans Billiga Ishockey Tröjor.

Laget förvärvade framåt från Chicago Blackhawks tillsammans med Stephen Johns i utbyte mot Trevor Daley och Ryan Garbutt, och även få handlas är alltid chockerande, Sharp som bär Chicago Blackhawks Tröjor och medger affären var något han såg komma.

Sharp journalister. "Jag kan inte säga något dåligt om Blackhawks. Jag njöt verkligen min tid med hökarna. Jag har vuxit till den person jag är idag på grund av denna organisation. "

Trots att med ett nytt team och bära nya NHL Hockey Tröja, kommer Sharp att ansluta många bekanta ansikten i Dallas, inklusive kapten Jamie Benn och framåt Jason Spezza.

"Jag spelade med Jamie i OS och VM med Hockey Kanada. Jason Spezza och jag representeras av samma myndighet, så vi har varit i kontakt de senaste dagarna", säger Sharp. "Naturligtvis är Antti Niemi där nu och det finns ett par killar som jag har träffat spela i ligan under åren. "

Sharp hade 16 mål och 43 poäng med NHL Ishockey Tröjor i 68 matcher förra säsongen innan han vann sin tredje Stanley Cup med Blackhawks.