2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Den potentiella handeln med NHL spelare

NHL fri-byrå period har redan förändrat hy av många lag. Vissa franchising, som Chicago Blackhawks, är fortfarande i färd med att bygga upp sin trupp med den svala Billiga Ishockey Tröjor. Men många har fyllt i sina tjänstgöringslistor och är nästan redo för 2015-16.

Är Blackhawks, NHL: s regerande mästare, fortfarande bäst i ligan? Hur är det med New York Rangers, förra säsongens Presidents 'Trophy vinnare? Är de fortfarande toppklubb, åtminstone genom ordinarie säsongen standarder i Pittsburgh Penguins Tröjor? Hur kom några av ligans sämsta lag förbättras efter utkastet och fri byrå?

Denna specialutgåva av kraft rankingen tittar på där franchise står redan nu. Efter alla handel, signeringar, avgångar och valomgångar, som är NHL: s bästa och sämsta squads?

När du skriver ut de ovannämnda listorna, vilket inte inkluderar den potentiella handeln med Patrick Sharp, som är den stora spelaren i NHL Hockey Tröja. inser detta har varit en särskilt brutal offseason för Blackhawks. Mest inte förvänta Saad handlas, men Anisimov och Dano är fina tillägg. De Blackhawks "offseason är ofullständig, så vi kommer att säga nu att de kommer att avsluta nära där de gjorde förra säsongen.