2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Chicago Bulls måste agera snabbt

Chicago Bulls 'största offseason flytta har redan ägt rum. Många tusentals fans redan lagt på Basketball NBA Tröjor att hurra för laget igen. Hyra av Fred Høiberg att ersätta Tom Thibodeau som huvudtränare innebär en förändring av kultur och stil.

Tjurarna är inte bland lagen jagar splashy namn som Kevin Love och LaMarcus Aldridge i Chicago Bulls Tröjor. Deras plan består egentligen av tre steg: re-signing Jimmy Butler, försöker re-sign Mike Dunleavy och lägga till en backup point guard via den skattskyldiges undantag mid-level.

Chicagos första arbetsplanen är uppenbart: att räkna ut Butler framtid, vilket skulle kunna få svårt om han verkligen vill vara en fri agent igen förr snarare än senare. Den första tiden All-Star och NBA: s mest förbättrade spelare kommer att vara i en Bulls Billiga Basket Tröjor nästa säsong. Så mycket är klart. Det är helt enkelt en fråga om huruvida det kommer att vara ett år, tre år eller fem år.

Allt tyder på att Mike Dunleavy s bekväm i Chicago och stämmer väl överens med tjurarna. Den smarta pengar är på hans återvänder nästa säsong i NBA Basket Tröja.