3 Followers
20 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Adidas kommer att göra form montering hockey tröjor

Mark King brukade spela hockey växer upp, på norra Wisconsin is. Nu är han ansvarig för vad pro spelare kommer att bära  Billiga Ishockey Tröjor på NHL is.

King är Group Nordamerika VD för adidas, som just ingått ett sjuårigt avtal med NHL starten 2017 och efter de utformar Reebok Los Angeles Kings Tröjor World Cup i ishockey, som kommer att debutera under de kommande fyra månaderna

Sedan finns elefanten i rummet: annonser på tröjor. Kommissionär Gary Bettman sade NHL kommer inte att vara den första ligan för att sätta dem på uniformer, och han sa "du skulle behöva dra mig sparkar och skriker" att göra det. Vilket naturligtvis, inte var en "aldrig".

Vi talade med kung om annonser på tröjor, om integriteten i spelet och om huruvida det strömmande NHL tröjan kommer att ersättas av en figursydd adidas jersey.

Ärligt talat, Jag tänker inte röra den. Det är inte min affär. Du kan se hur känsliga Gary handlar om det. Jag vet inte. Men jag ska säga så här: Vi är öppna för allt. Vi är redo att gå när de är.