2 Followers
20 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Maple Leafs tecknat smart stora spelare

Maple Leafs Billiga Ishockey Tröjor är mycket varmt försäljning, och det har gjort flyttar i sommar syftar till att ge dem en hålslag chans på kort sikt med möjlighet till fler tillgångar som förvärvats på lång sikt, vilket är ledningsgruppen fokuserar på nu.

De sålde även Babcock på den med medhjälpare av en åtta år, $ 50 miljoner dollar, naturligtvis. Det är svårt att hitta fel med det sätt på vilket Maple Leafs verkar deras ombyggnad.

Toronto handlas Phil Kessel, Tyler Biggs, Tim Erixon och en valomgången till Pittsburgh Penguins för Spaling, backen Scott Harrington, framåt Kasperi Kapanen, och två valomgångar. Det är självklart att Harrington och Kapanen har terminer med Toronto Maple Leafs Tröjor i Toronto, men Spaling kunde vara handels bete före 2016 NHL Trade Deadline. Detsamma gäller för Matthias, Winnik, Parenteau, Arcobello, Hunwick och Marincin.

Maple Leafs tecknat smart alla fem spelare till förmånliga avtal. Winnik är den enda spelaren som fick ett flerårigt kontrakt. Det är så spännande för oss att ser fram emot att han satte på NHL Hockey Tröjor att spela i framtiden.

De är smarta spelare med starka innehav nummer som ska kunna hjälpa Maple Leafs stanna något konkurrenskraftiga i Ishockey Tröjor Sveriges.