2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Dano glada över att vara med Blackhawks

Marko Dano var förvånad över att vara en del av en storsäljande handel 30 juni under det Billiga Ishockey Tröjor mellan Chicago Blackhawks och Columbus Blue Jackets.

Efter han hade åtta mål och 21 poäng i 35 matcher förra säsongen för att börja sin NHL-karriär, Dano, 20, tänkte att han skulle spela för Blue Jackets i åratal framöver.

Istället var Dano handlades till Blackhawks med framåt Artem Anisimov, Jeremy Morin och Corey Tropp för fram Brandon Saad och två framtidsutsikter. Han är nu i Chicago Blackhawks Tröjor uppgift att hjälpa de 2015 Stanley Cup mästare försvara sin titel.

Dano: s statistik med Springfield Falcons i American Hockey League var inte riktigt lika bra som hans NHL-nummer. Spela delar av de senaste två säsongerna för Springfield, hade han 13 mål och 25 poäng med NHL Hockey Tröja i 49 matcher. När han kom till Columbus, Dano hittade NHL: s takten för att vara en bättre passform för sin höga skicklighetsspel.

"Jag lärde mig mycket i NHL", säger Dano. "Jag fick mer konsekvent i mitt spel och jag blev en bättre spelare i NHL Ishockey Tröjor. Jag fick en lite snabbare och jag fick lite bättre på pucken innehav och skydda pucken. Jag var mer bekväm att spela i NHL."