2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Toews leder Stanley Cup till street hockey spel

Patrick Sharp som är i Billiga Ishockey Tröjor var en integrerad medlem av Chicago Blackhawks "triumferande Stanley Cup-titel springa, men laget har beslutat att gå skilda vägar med 33-årige vänster yttern fredag ​​kväll i en handel med Dallas Stars.

Han var en av våra ledare med den svala Chicago Blackhawks Tröjor på isen, framför allt som en alternativ kapten under flera säsonger, liksom utanför isen med sina otaliga bidrag och volontärarbete med gruppmedlemmar, sponsorer och Blackhawks fläktar som är i NHL Hockey Tröja allt.

Stanley Cup gjorde ett speciellt utseende på en gata hockeymatch i Winnipeg, Manitoba, på fredag ​​hand levererade av Chicago Blackhawks kapten Jonathan Toews.

Det är tredje gången framåt har fört Cup tillbaka till sin hemstad.

Förutom gatan hockeymatch, Toews och Stanley gjorde också ett stopp på Barnens Rehabilitering Foundation. Så ju fler och fler barn är förenade med bär NHL Ishockey Tröjor och spela det i domstol.

Enligt CBS Sports Chris Peters är Toews också förväntas ta Cup till en lokal allaktivitetshus uppkallad efter honom fredag ​​eftermiddag.