2 Followers
20 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Stanley Cup Preview: Vem har bättre framåt?

NHL playoffs om att inleda finalen, är du upphetsad som jag? Och som en ishockey fan vad vi kan göra är att köpa en Billiga Ishockey Tröjor för att stödja dem. Låt oss bara väntar på denna stora dag.

Chicago Blackhawks: Chicago beslut att förena Jonathan Toews och Patrick Kane på den första raden i de två sista fullständiga spel av den västra konferensen finalen vände sin serie mot Anaheim. De Blackhawks vann båda tävlingar, Kane hade ett mål och fyra assist, Toews hade två poäng och Brandon Saad - den tredje spelaren i trion - gjorde två mål.

Tampa Bay Lightning: Du gillar Tampa Bay Lightning sedan bara köpa en Reebok Tampa Bay Lightning Tröjor för att stödja dem. The Lightning har en ganska solid aktör på den "andra" linje i kapten Steven Stamkos som hade fyra mål och tre assist i Tampa sju-spelet Eastern Conference finalen seger över New York Rangers. Han ville inte göra mål i Lightning första har chansen seger över Detroit. Det faktum att Tampa vann den serien med ett slumping Stamkos fortfarande något häpnadsväckande, talar om vikten av dess framåt.

Nu bråttom att gå till denna on-line webbplats alskarsport.com och köpa en ishockey att stödja dem, om du har några frågor kan du skicka mig e-post.