2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Snabb strejk Ducks poäng två gånger i 32 sekunder

Hej, vän, gillar du ishockey, som vi alla vet varje ishockeylaget har sin trogna anhängare, och dessa fläktar är mycket viktigt för dem också. Så om du gillar också ishockey då kan du köpa en Billiga Ishockey Tröjor för att stödja din idol. Låt mig berätta några ishockey nyheter.

Vad är det om Anaheim Ducks och göra mål och klasar super snabbt? I lek 4 i Chicago, ankor gjorde den näst snabbaste tre mål i NHL-historia i 37 sekunder.

The Ducks fick sin poäng på bordet snabbt i spel 5 i Anaheim med två mål i 32 sekunder. Först vid 05:10 märket av den första perioden, Ducks back Cam Fowler avfyrade en Wrister förbi Chicago målvakt Corey Crawford. Detta sätta spelet på 1-0. Så kolla in denna fiffiga böjning av Ducks framåt Ryan Kesler på en knuckling skjuten av Jakob Slifverberg. Och det var 2-0 Ducks efter den punkten.

Det är inte konstigt varför de Reebok Anaheim Ducks Tröjor Tröjor är försäljning så heta. Så om du är ett fan av dem så kan du visa din unika stöd för dem. Kanske kan du designa din unika NHL Jersey. Få uppfinningsrik och anpassa din NHL jersey med laser etsning för att verkligen säga vad du vill säga. Gör din utskrift verkligen din egen genom att brodera ditt eget namn, initialer eller några unika ord som säger något om dig på dem.

Nu kan du gå till denna on-line webbplats alskarsport.com att du äger unika NHL jersey, om du har några frågor kan du skicka mig e-post.