2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Curry väg till Golden State och MVP

Nyligen, den mest populära NBA nyheter verkligen Curry tog bilder med NBA Most Valuable Player trofé på måndag. Inte bara det, enligt rapporten om de senaste dagarna hans Billiga Ishockey Tröjor omsättningen var 20% högre än de vanliga. Så om du är ett fan av hans, har du redan skapat en NBA jersey och fira med honom.

Curry betraktades som en topp-10 NBA formulerar utsikter efter i genomsnitt 28,6 poäng per match hans yngre år vid Davidson College under säsongen 2008-09. Los Angeles Clippers sattes på att utarbeta dåvarande Oklahoma framåt Blake Griffin med top pick. Austin hopp var att hans klient skulle landa med New York Knicks med den åttonde total- hackan. Curry och hans far, tidigare NBA-spelare Dell Curry var ombord med planen också.

Och nu kan vi vilja se honom fler och fler människor och är villiga att köpa en Golden State Warriors Tröjor för att hjälpa honom. Curry är glad över att vara med Warriors nu och gjort en punkt att erkänna Riley under sin långa MVP presskonferens.

"Han är anledningen till att jag är här", sade Curry. "Han utarbetade mig. Han såg potentialen i mig komma ut ur college, tillsammans med Don Nelson, beslutsfattandet. Du är en stor anledning till att jag är här, ta en chans på en liten mager kille från en mid-major skola . Så jag ville bara säga tack för att tro på mig.

"Crazy hur långt vi har kommit i sex år. Men tack, man. Jag kan inte tacka dig nog för detta beslut."

Riley gjorde en punkt att söka Curry ut att erbjuda ett gratulations handslag efteråt.

"Jag hade honom som den näst bästa spelaren i detta förslag", säger Riley. "Men nu är jag fel. Han var den bästa spelaren."

Så om du vill köpa en NBA jersey till honom då stöd, kan du gå besöka detta på rad webbplats alskarsport.com.