2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Holtby, Capitals vinner Game 3 över Rangers

Washington Capitals och New York Rangers spelade och energisk och underhållande spel 3. I slutändan var det en fluky mål och en lysande målvakt som gjorde skillnaden.

Jay Beagle gjorde bort skridskon av Rangers back Keith Yandle på 7:31 av den andra perioden, och Braden Holtby gjorde 30 räddningar när Capitals toppade Rangers, 1-0 på måndag kväll. Så vi kan se en hel del fans bära Billiga Ishockey Tröjor för att fira

Huvudstäderna 'fjärde raden stod för spelets enda mål.

Evgeny Kuznetsov började spela med en soptipp i från slutet styrelser innan du gör en förändring. Troy Brouwer barreled in på Marty St Louis och Dan Girardi på forecheck, hjälpa till att tvinga fram en omsättning som flöt till Andre Burakovsky, som matas Beagle för en chans att Henrik Lundqvist slogs av.

"Han gjorde en bra blockerare spara", säger Beagle. "Jag försökte bara komma tillbaka runt och fick lite tur."

Beagle cirklade nätet efter att få sin egen återhämtning, och bankas pucken utanför Yandle skridsko för hans första av slutspelet.

"Vi har verkligen betona om att få in på forecheck, komma in efter den," sade Browuer.

Holtby bar dem resten av vägen, inklusive en utbrytning spara på Martin St Louis.

"Vi spelade smart. Vid slutet av dagen, det är därför vi vann ", sade Holtby. "Jag försökte bara göra min del."

Rangers hade 69 skott försök i spelet, 30 av dem på mål, och många av dem oskärmad. Rick Nash, som hölls utan ett mål i sin serie, hade 15 av dem.

Huvudstäderna har ännu inte förlora back-to-back spel i slutspelet, och ta en 2-1 ledning i serien. Rangers, under tiden, har förlorat två en-mål spel i denna serie; i själva verket varje omgång deras slutspelet, åtta matcher totalt, har beslutats av ett enda mål.

"De har alla varit verkligt tight. Vi förväntar oss inte något annat. "

Game 4 är onsdag kväll i Washington.