2 Followers
20 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Sen misstag leder sporrar förbi Clippers

 

Hej, vän, du redan titta på NBA-matcher, Spurs kant Clippers 111-107 i registreringsgrundande Game 5 på sena samtal, och vi kan se en hel del fans bära Billiga Ishockey Tröjor för att stödja dem.

Tim Duncan gjorde 21 poäng innan Jordan kallades för korg interferens med 4,3 sekunder kvar, och Spurs hängde på för en seger 111-107 över Los Angeles Clippers i Game 5 i tisdags kväll, med en 3-2 bly- serie.

San Antonio förtjänat chansen att stänga det ut hemma på torsdag kväll, men först efter sitt försprång krympt till 108-107 i desperata slut minut vid Staples Center. Duncan utjämnade en vintage prestanda med ett nyckelblock på Griffin i den sista minuten, medan Kawhi Leonard gjorde 18 poäng för fem-tiden NBA mästare Spurs, som vann sin andra raka match i Los Angeles. De är så stark att det är inte konstigt varför de San Antonio Spurs Tröjor är försäljning så heta. Champs tog sju poängs ledning i den fjärde och hängde på efter Clippers klippa den till en på Matt Barnes "fria kast med 30.8 sekunder kvar.

Spurs: San Antonio har vunnit 11 av sina 14 bäst-av-sju serie när bundna 2-2. ... Spurs bänk outscored Clippers reserver 48-17.