2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

Ducks rally för 5-4 OT vinna, bly serie 3-0

NHL slutspelet bedrivs intensiv; Eldade upp för första NHL slutspel i staden i 19 år, Winnipeg Jets fans buade Corey Perry utanför isen i varma-ups och jublade varje isbildning samtal mot Anaheim Ducks. Vi kan se en hel del fans slitage Billiga Ishockey Tröjor och hejar på dem.

NHL slutspelet bedrivs intensiv; Vågorna av känslor ebbade och flödade under hela 65 minuter av hockey. Den skrovliga '' whiteout publik '' kvar på en ned anteckning efter Anaheim s Rickard Rakell gjorde vid 05:12 av övertid för att slå Jets 5-4 måndag kväll på MTS Centre och ta en 3-0 bly- serie. För tredje raka matchen, blåste Winnipeg tredje period bly och i processen blev det första laget i NHL-historia att förlora de tre första av en serie när ledande vid den andra pausen varje gång, enligt Elias Sports presidiet.

Efter att ha gått 0 för 7 på power play i de två första spelen, Jets fick en vid 06:40 av den andra när Myers skott träffade utanför Anaheim Simon Despres och gick in.

Vid 9:37 märket, satte Wheeler tillbaka en lös puck för att ge Jets ledningen och såg till brädden efter hans första punkten i serien.

Silfverberg: s kvitteringsmålet på 16:04 off Adam Pardy omsättning motsvarades Fowler sätta pucken på Lilla klubba ett par minuter senare.

Ensam i spåret, lilla såret upp och sprängde ett skott av Anderson vid 18:18 för hans första punkten i serien.

Tillbaka på samma plats som de var i spel 1 och 2, Jets försökte desperat att hålla fast en tredje-period bly. Pavelec gjorde en handfull stora räddningar men kunde inte göra något för att stoppa Kesler one-timer vid 17:46 märket som utjämnade och skickade matchen till övertid.

'' Vi vill inte sluta tro, '' Kesler sa. '' För att göra det i slutspelet, det är ganska speciell. Det är något speciellt växer i vårt omklädningsrum. ''