2 Followers
21 Following
alskarsport

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor

Billiga Ishockey Tröjor|NHL Hockey Tröjor|Basketball NBA Tröjor

National Hockey League - en upphetsad spel

National Hockey League är en professionell ishockey ligan består av 30 medlemsklubbar: 23 i USA och 7 i Kanada. Huvudkontoret ligger i New York City, är NHL anses allmänt vara den främsta professionella ishockeyligan i världen, och en av de stora professionella sportligorna i USA och Kanada. Stanley Cup, den äldsta professionell idrott trofé i Nordamerika, delas ut årligen till playoff mästare ligan i slutet av varje säsong.

National Hockey League anordnades den 26 november 1917 i Montreal, Quebec, efter upphävandet av verksamheten i dess föregångare organisation, National Hockey Association (NHA), som hade grundats 1909 i Renfrew Ontario. Det började med fyra lag (alla baserade i Kanada) och, genom en serie utbyggnader, sammandragningar och omlokaliseringar, nu består av trettio aktiva franchising. Den "nationen" som nämns av ligan hette Kanada, även om ligan har nu binominal sedan 1924 när dess första laget i USA, Boston Bruins, började spela. Efter en arbetsledningen tvist som ledde till uppsägning av hela säsongen 2004-05, återupptog ligan spela under ett nytt kollektivavtal som inkluderade en lönetak. Under 2009 NHL haft rekordnivåer när det gäller sponsring, närvaro och tv-publik.

Ligan drar många mycket duktiga spelare från hela världen och har för närvarande spelare från cirka 20 olika länder. Kanadensare har historiskt utgjort majoriteten av spelarna i ligan, med en dramatiskt ökande andel av amerikanska och europeiska aktörer under de senaste åren.

Så gör du också gillar ishockey sedan kan du gå med oss ​​att vi kan dela vår glädje med varandra.